Εναλλακτική Θεσσαλονίκη

Για τους φίλους του ποδηλάτου σας παρέχουμε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να ζήσετε την Θεσσαλονίκη πάνω σε δύο ρόδες! Στην πόλη μας υπάρχουν για καλή μας τύχη πολλές ομάδες ποδηλατόφιλων με τις οποίες έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία ομαδική βόλτα σε στενά και σε μέρη που ούτε φανταζόσασταν ότι υπήρχαν! Πέρα όμως τον τοπικών βολτών υπάρχουν και ημερήσιες καθώς και τριήμερες εκδρομές όλων των επιπέδων οι οποίες είναι ανοιχτές στους λάτρες του ποδηλάτου και της φύσης. Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε δικό σας ποδήλατο καθώς μπορείτε να νοικιάσετε σε χαμηλό κόστος όλων των τύπων ποδηλάτων για κάποιες ώρες, για μία ολόκληρη μέρα όπως επίσης και περισσότερες!!!

Ομάδες ποδηλατόφιλων

 • Πολύχρωμοι ποδηλάτες
 • Cycle rides & tours
 • Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης
 • Ευ ποδηλατείν
  Οργανωμένες βόλτες και εκδρομές αναψυχής με ποδήλατα στην φύση.
 • Bike Respect

Μεταχειρισμένα ποδήλατα
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
 • Μεταχειρισμένα ποδήλατα Θεσσαλονίκης

Ενοικιάσεις ποδηλάτων

 • Velib Rent A Bike
 • Cycle rides and tours
 • RentRooms ThessalonikiΑνήσυχα καρντάσια

Από την νύφη του Θερμαϊκού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ανήσυχα πνεύματα, οι άνθρωποι με μεράκι, πρωτότυπες ιδέες και αγάπη για αυτή την πόλη. Αν είσαι και εσύ ένας από εμάς μπορείς να γίνεις μέλος αυτών των ομάδων που το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι χρόνια και ένα τεράστιο χαμόγελο.

·         Sfina
Η SFINA είναι μία παρεμβατική κολεκτίβα ανθρώπων, στόχος της οποίας είναι η δημιουργία καταστάσεων. Άλλοτε υπερρεαλιστικές και άλλοτε παιχνιδιάρικες, αποσκοπούν στην διακοπή της ρουτίνας του αστικού τοπίου.

·         Kinds In Action
Kids in Action is a non profit, non governmental, independent youth organization that activates in the fields of inclusion and participation for all, empowering and encouraging young people to pioneer in the construction of a peaceful and diversity respectful Europe of Knowledge. Mission: Youth work, human rights, street performances, alternative arts, circus, creativity, expression, participation, peace, solidarity, love, unity, tolerance, diversity.

·         Thessalonistas
Θέλεις και εσύ μια Θεσσαλονίκη αλλιώτικη, μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο χρωματιστή, πιο ζωντανή, πιο φιλική προς το περιβάλλον, περισσότερο βιώσιμη; …έλα τότε να αλωνίσουμε μαζί!!!

·         Ajazz Garde
Μία jazz κοινότητα αρχίζει να δημιουργείται!

·         Dynamo Project-space
Non profit art space

·         Collectiva Alternativa
H collectiva alternativa είναι μια διαδικτυακή παρέα φίλων ανήσυχων πνευμάτων, φίλων της τέχνης, με σκοπό την επικοινωνία μεταξύ τους και την προώθηση της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης που καπελώνεται από τα κυκλώματα του χώρου . Δεν έχει κανόνες γι΄αυτό και κάνει πειραματικά events όπου ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα αντιμέτωπος μόνο με το κοινό.Υποστηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια ελεύθερης διακίνησης ιδεών και αληθινής ελευθερίας σε όλα τα επίπεδα  χωρίς να την ενστερνίζεται υποχρεωτικά. Μέλη δεν υπάρχουν στην collectiva ,παρά μόνο φίλοι και για τον λόγο αυτόν δεν μπορεί να είναι και η ίδια μέλος σε οτιδήποτε Είναι εναντία στην νομενκλατούρα γι΄αυτό κανένας δεν απολαμβάνει προβολής , αντιπροσωπεύοντας την, ο κάθε φίλος της έχει την δική του άποψη την όποία σέβονται οι υπόλοιποι είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν και μπορεί να την προβάλει στον τοίχο της ελευθέρα, κυρίως μέσω του έργου του.

Why Not::
Μία ομάδα ατόμων που ταξίδεψαν πολύ, είδαν πολλά και σκέφτηκαν πως μεγάλωσαν αρκετά για να μην περιμένουν από τους άλλους, αλλά να παράγουν πολιτισμό μόνοι τους!
http://www.facebook.com/#!/pages/Why-Not/242224682479554?sk=wall

Ministry of Color(Hueman and Color Affairs)
H πρώτη και μία & μοναδική μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα αφιερωμένη αποκλειστικά στην καλλιέργεια και τη διάδοση των χρωματικών σπουδών και της χρωματικής συνείδησης. Εκδίδει επίσης το ηλεκτρονικό περιοδικό iHUEMAN (εξαμηναία επιθεώρηση χρωματικών ειδήσεων απ' όλον τον κόσμο).

Mητροπόλεως 80
http://ministryofcolor.com
http://www.facebook.com/pages/Ministry-of-Color-Hueman-Color-Affairs/155462677841529
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...