Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δωρεάν μαθήματα μουσικής!

Η πόλη μας, πρωτοπόρα όπως πάντα σε δραστηριότητες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, λειτουργεί εδώ και καιρό το site χάρισε το, το οποίο πραγματικά αποτελεί φωτεινό παράδειγμα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Σε αυτό το site λοιπόν, βρήκα την παρακάτω αγγελία: 


Το “Πολύφωνο” είναι μία νέα ΜΚΟ που σκοπό έχει την δημιουργία ενός χώρου εκμάθησης μουσικής για παιδιά και νέους, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Το Πολύφωνο, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, απευθύνουμε πρόσκληση σε μητέρες που επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους για δωρεάν μαθήματα μουσικής από μουσικούς καταξιωμένους στον χώρο τους. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 χρονών. Οι δραστηριότητες του «Πολύφωνου» στεγάζονται σε χώρο που ευγενικά έχει χορηγήσει και εξοπλίσει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, στην Λαγκαδά 120 και Διομήδη Κομνηνού γωνία στο ΚΔΑΠ Κωνσταντινίδη. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 2 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου του 2011.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενες (εκτός από τις υπαλλήλους στο δημόσιο τομέα) και άνεργες μητέρες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:
6942534073 (Όλγα Δάρατζη)
Όποιος είναι μέλος, μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες εδώ. Για εκείνους που θα ενδιαφέρονταν να εγγραφούν σε μια διαδικασία χαρίζω-μου χαρίζουν αντικείμενα μικρής ή μεγάλης αξίας, αξίζει να επισκεφτεί το site κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...