Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Διαγωνισμός για την Αφίσα του 52ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, είναι ένας απο τους μεγαλύτερους θεσμούς της πόλης μας. Το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί από 4 έως 13 Νοεμβρίου 2011 και προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για τη δημιουργία της αφίσας του. 

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε φυσικά και νομικά πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την κατάθεση προτάσεων για το δημιουργικό της αφίσας του και σας καλεί να καταθέσετε τις προτάσεις σας μέχρι την 1η Ιουλίου 2011. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι τρεις προτάσεις σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Δημιουργικό Αφίσας για το 52ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • Η αφίσα θα πρέπει να είναι πρωτότυπο έργο, που προορίζεται αποκλειστικά για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ και δεν αποτελεί παραλλαγή ή έργο που έχει υποβληθεί έστω και ως πρόταση στο παρελθόν.
  • Η αφίσα πρέπει να δημιουργηθεί με την προοπτική εφαρμογών, τις οποίες θα αναλάβει στη συνέχεια το ίδιο το Φεστιβάλ για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης: αφίσα-αφισέτα, web site, εξώφυλλα καταλόγων, ημερήσιο πρόγραμμα προβολών, banner, καταχωρίσεις, κ.ά. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ ταυτόχρονα διεθνές και ελληνικό, που έχει ξένα προγράμματα και παράλληλα παρουσιάζει την πρόσφατη της ελληνική παραγωγή. Στη δραστηριότητα που αναπτύσσει τις δέκα ημέρες της κύριας διοργάνωσής του, περιλαμβάνεται η προβολή ταινιών των διαφόρων τμημάτων, η προβολή της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής, τα κινηματογραφικά αφιερώματα, οι τιμητικές τελετές προς τους προσκεκλημένους κινηματογραφιστές, η διοργάνωση τριών ανεξάρτητων μεταξύ τους γεγονότων που μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της Αγοράς, η διοργάνωση masterclasses και ανοιχτών συζητήσεων. 

Για πληρέστερη εικόνα του Φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε  τον δικτυακό τόπο www.filmfestival.gr και για περισσότερες πληροφορίες γαι το διαγωνισμό http://www.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=605&newsid=1501

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...