Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Γιορτές ανοιχτού θεάτρου 3-31 Ιουλίου

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει και φέτος, γιορτές ανοιχτού θεάτρου στο δημοτικό θέατρο Κήπου, που θα διαρκέσουν απο τις 3 εώς τις 31 Ιουλίου. Οκτώ θεατρικά σχήματα, με ισάριθμες παραστάσεις από το Αρχαίο Ελληνικό Δράμα, το Κλασικό Ευρωπαϊκό Θέατρο και τη Νεοελληνική Δραματουργία, συνιστούν ένα ποιοτικό πρόγραμμα με μεγαλύτερη εσωτερική συνοχή που εκτείνεται στη διάρκεια ενός μήνα.
Το Πρόγραμμα:

3 - 4 Ιουλίου :
"Εκείνος κι εκείνος" του Κώστα Μουρσελά από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χαλκιά και Πάνο Σκουρολιάκο.

6 - 7 Ιουλίου :
"Παραμύθι χωρίς όνομα" της Πηνελόπης Δέλτα από το Εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.. Η παράσταση παρουσιάστηκε στην Αθήνα και γέμισε την παιδική σκηνή Κατίνα Παξινού. Η μουσική είναι του Δημήτρη Μαραμή.

11 - 14 Ιουλίου :
"Άμλετ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη θεατρική ομάδα Εποχή Τέχνης. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανισθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

18 - 19 Ιουλίου :
"Αχταρμίξ 4 - Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται" βασισμένο σε έργα του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Θεανώ Αμοιρίδου και Θωμάς Βελισσάρης.

20 - 21 Ιουλίου :
"Ευτυχώς επτωχεύσαμεν" των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου. Πρωταγωνιστούν Φώτης Σπύρου και Σοφία Βογιατζάκη.

26 - 27 Ιουλίου :
"Το Μελτεμάκι" του Παντελή Χορν από το Θεσσαλικό Θέατρο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Περικλής Καρακωστάνογλου και Νικολέττα Βλαβιανού.

28 Ιούλιου :
"Ιχνευτές" του Σοφοκλή από τη θεατρική ομάδα "anagnosis" σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Πρωταγωνιστούν Ανδρέας Καρακότας και Άρτεμις Ματαφιά.

30 - 31 Ιουλίου :
"Κατσαρίδα" του Βασίλη Μαυρογεωργίου από το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Θοδωρής Πετρόπουλος και Σεραφείμ Ράδης.

Εισιτήρια θα διατίθενται προς πώληση από το ταμείο της Πλατείας Αριστοτέλους και το ταμείο του Θεάτρου Κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...