Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

1o Τουρνουά Beer Pong στο Kismet Unplugged

1o Τουρνουά Beer Pong στο Kismet Unplugged Το 1ο τουρνουά Beer Pong διοργανώνεται στο Kismet Unplugged στα Λαδάδικα! Είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς και παράλληλα να απολαύσει το αγαπημένο του ποτό! Για περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες του παιχνιδιού και τα χρηματικά έπαθλα, διαβάστε παρακάτω!


Κανόνες Παιχνιδιού  
Το Beer Pong είναι ένα παιχνίδι κατανάλωσης το οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των φοιτητών, αλλά μπορείς να το απολαύσεις και με την παρέα σου. Γενικά παίζεται σε ζευγάρια των δύο, με τις ομάδες στις δύο αντίθετες άκρες του τραπεζιού. Έξι κύπελλα που έχουν συσταθεί σε σχήμα πυραμίδας σε κάθε άκρη του τραπεζιού. Οι παίκτες προσπαθούν να πετάξουν ή να κάνουν την μπάλ...α του πινγκ-πονγκ να αναπηδήσει κύπελλα, καθένα από τα οποία είναι γεμάτα με 1 / 3 μπύρας. Όταν ένας παίκτης κάνει μία επιτυχημένη βολή σε ένα ποτήρι της αντίπαλης ομάδας, ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα πίνει το περιεχόμενο του κυπέλλου και το αφαιρεί από τον πίνακα. Το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο, με τους δύο παίκτες από μία ομάδα να δοκιμάζουν και στην συνέχεια οι δύο αντίπαλοι να παίρνουν σειρά. Η ομάδα που θα χάσει όλα τις τα ποτήρια είναι και η ομάδα που θα χάσει και οι δύο τις παίκτες είναι υποχρεωμένοι να πιούν και τα υπόλοιπα ποτήρια μπύρας πάνω στο τραπέζι.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι ένας παίκτης από κάθε ομάδα πετάει το μπαλάκι χωρίς να βλέπει. Η κατοχή μπάλας και η έναρξη του παιχνιδιού γίνεται όταν έχουμε μια πετυχημένη και μια ανεπιτυχής προσπάθεια. Τέλος άκυρες θεωρούνται όλες οι βολές όταν ο αγκώνας του παίκτη περάσει πάνω από το τραπέζι κατά την διάρκεια της ρίψης.

Σουτ με σπόντα ή πέταγμα: Κάθε παίκτης έχει την επιλογή να πετάξει την μπάλα απευθείας ή να προσπαθήσει να την κάνει να αναπηδήσει με σπόντα στα κύπελα. Αν ο παίκτης καταφέρει με επιτυχία να κάνει την μπάλα να αναπηδήσει 1 ή περισσότερες φορές πάνω στα κύπελλα με επιτυχία τότε η αντίπαλη ομάδα είναι υποχρεωμένη να πιει 2 ποτήρια: ένα το ποτήρι που το μπαλάκι μπήκε μέσα και ένα άλλο της αρεσκείας του από την πυραμίδα. Ωστόσο υπάρχει μια βασική διαφορά: η αμυνόμενη ομάδα έχει δικαίωμα να αποκρούσει την βολή με σπόντα αφού η μπάλα χτυπήσει στο τραπέζι έστω μια φορά. Αν η σπόντα δεν γίνει πάνω στο τραπέζι αλλά σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του χώρου, ή αν έχουμε απευθείας βολή τότε η αμυνόμενη ομάδα δεν μπορεί να αποκρούσει. Σε περίπτωση παράβασης με λανθασμένη απόκρουση έχουμε επανάληψη της ρίψης και από την δεύτερη φορά και μετά έχουμε επανάληψη και επίσης η ομάδα που έκανε την παράβαση υποχρεούται να πιει ένα ποτήρι

Αναδιάταξη Ποτηριών:

Τα ποτήρια ύστερα από κάποια στιγμή αρχίζουν να λιγοστεύουν και έτσι η αρχική πυραμίδα χάνει το σχήμα της και δημιουργούνται κενά. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα 2 φορές να αναδιοργανώσει τα ποτήρια της αντίπαλης ομάδας με τέτοιον τρόπο ώστε να εξαλείψει τα κενά. Ο κανόνας είναι πως η βάση της πυραμίδας πρέπει να μείνει σταθερή. Τραβώντας τα ποτήρια: Αν μετά από μια επιτυχημένη βολή ο δεύτερος παίκτης της ομάδας καταφέρει να κάνει επιτυχημένη βολή στο ίδιο ποτήρι πριν αυτό αφαιρεθεί από το τραπέζι τότε η ομάδα που δέχτηκε την βολή χάνει τον αγώνα. (και μάλλον θα πρέπει να πιει πολύ). Σε περίπτωση που ο παίκτης αφαιρεί το ποτήρι και η μπάλα χτυπήσει στο χέρι του δεν υπάρχει ποινή εκτός και αν ο διαιτητής κρίνει σκόπιμη παρέμβαση.

Ξαφνικός Θάνατος: Κάθε παίκτης και από τις δύο ομάδες κρατάει στο χέρι του το προσωπικό του ποτήρι. Αυτό μπορεί να το κρατάει σε όλη την διάρκεια του αγώνα η να το αφήσει και πάνω στο τραπέζι. Σε περίπτωση μιας επιτυχημένης βολής από την αντίπαλη ομάδα στο προσωπικό ποτήρι του παίκτη τότε έχουμε τον ξαφνικό θάνατο και η ομάδα χάνει τον αγώνα και είναι υποχρεωμένη να πει όλα τα ποτήρια του τραπεζιού.

Διεξαγωγή Αγώνων:
Ανάλογα από την συμμετοχή τον ομάδων οι αγώνες θα χωριστούν σε ημιτελικούς και τελικούς. Τα παιχνίδια κρίνονται στις 2 νίκες, και η νικήτρια ομάδα προχωρά στον επόμενο αγώνα που θα γίνεται Χ-αστή ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών. Συμμετοχές: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να το κάνουν μέχρι και τις 19 Ιουνίου Κυριακή. Οι αγώνες θα γίνουν 22 και 23 Ιουνίου στις 20:00 το απόγευμα. Την πρώτη μέρα θα γίνουν οι ημιτελικοί και την δεύτερη μέρα οι τελικοί. H συμμετοχή είναι 10ευρω κατά ομάδα. Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται αποδεκτές στο Kismet Unplugged, Κατούνη 11 στα Λαδάδικα, ή μέσω μηνύματος στο facebook στην ομάδα Kismet Unplugged.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 2 άτομα και 1 αναπληρωματικό αν αυτό κρίνεται σκόπιμο, και θα πρέπει να αφήσει: 1ον: ένα όνομα ομάδας και 2ον: ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Έπαθλα: 1η Ομάδα: Χρηματικό Έπαθλο 100Ευρω
2η Ομάδα: Χρηματικό Έπαθλο 50Ευρω.

1o Τουρνουά Beer Pong Kismet Unplugged
28-29 Ιουνίου Kismet Unplugged- Λαδαδικα, Κατούνη 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...