Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα αλλιώς!

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των χριστουγέννων η ομάδα της parallaxi «Θεσσαλονίκη αλλιώς» κάνει στην αποθήκη Δ στο λιμάνι μία προσπάθεια να γίνουν τα Χριστούγεννα των συνανθρώπων, που έχουν ανάγκη, αλλιώς..

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με τους γιατρούς του κόσμου, την Άρσις και το δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Παράλληλα, η αποθήκη αλλάζει όψη με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γεμίζει γιορτινούς ήχους με συναυλίες από το κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης που γνωστοποιεί μουσικά τον κίνδυνο επιβίωσης που αντιμετωπίζει. Η πειραματική σκηνή της τέχνης, παρά την ανακοίνωση του τερματισμού της λειτουργίας της, παρουσιάζει με τους ηθοποιούς της, τα αγαπημένα τους χριστουγεννιάτικα παραμύθια στα παιδιά. Οι σπουδαστές της σχολής Ανδρέας Βουτσινάς παρουσιάζουν ένα απόσπασμα από την παράσταση «όνειρο θερινής νύχτας». Τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η τσαγερία «Ζώγια» ετοιμάζει τσάι σε όλους τους επισκέπτες, το Kitchen Bar στήνει ένα καζάνι με ζεστό κόκκινο κρασί για την υποδοχή του κοινού και οι φούρνοι Ble προσφέρουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...