Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ευκαιρία για αγορές την Παρασκευή!!!


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η Αγορά της πόλης μας κάνει PARTY!!!
όλη τη μέρα και προσκαλεί τους καταναλωτές και τους επισκέπτες να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με ειδικές τιμές, δώρα, κεράσματα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις.


Φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε μια χαρούμενη και κεφάτη νότα στην αγορά, με μουσικά σχήματα, με μπαλόνια που θα βάλουμε σε διάφορα σημεία της αγοράς, με κεράσματα, με διάφορες εκπλήξεις.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΥΝ τις επιχειρήσεις της πόλης μας να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στο PARTY της Αγοράς, με ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στους καταναλωτές, κάποιο κέρασμα ή ποτό, με μουσική στο κατάστημα και ό,τι άλλο θεωρούν ότι θα δώσει κέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου διατίθεται σχετική γιορτινή αφίσα στις επιχειρήσεις, και διαφημίζεται το PARTY της Αγοράς με ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό spot, καθώς και έντυπες καταχωρήσεις.

Σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο, στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν παρέα με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένειά τους το PARTY της αγοράς μας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, όλη τη μέρα, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, να διασκεδάσουν με τις εκδηλώσεις, να χαρούν με τις αγορές τους, στις καλύτερες τιμές.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε, δηλώστε το στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (τηλ.2310547887, 2310538790), δώστε ειδικές τιμές, δώρα, ή ότι άλλο νομίζετε, την ημέρα εκείνη, οργανώστε κάτι γιορταστικό (κέρασμα,ποτό,μουσική), και διαφημίστε το βάζοντας την αφίσα μας, για ενημέρωση του καταναλωτή, στην προθήκη του καταστήματός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...