Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η Πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε μια παραλία

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καλύψει την κεντρική πλατεία Αριστοτέλους με άμμο για τρεις ημέρες από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1η ΙουλίουΣκεπτικό τους για αυτό είναι ότι η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το τουρνουά beach volley Grand Slam.
Αυτό δεν είναι αστείο! Ομπρέλες, ξαπλώστρες και suntans θα τοποθετηθεί σε όλη την Αριστοτέλους. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα ότι ο Δήμος έχει αναλάβει, προκειμένου να γίνει η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας το 2014. Οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η έννοια αυτή το καλοκαίρι θα φέρει μια «νεανική» αύρα στην πόλη.
Είναι ένας διαγωνισμός breakdance, που λαμβάνουν χώρο στο Βασιλικό Θέατρο, στο οποίο οι καλύτερες ομάδες breakdance από τα Βαλκάνια και άλλες πόλεις θα συμμετάσχουν. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τα Βαλκάνια στο διαγωνισμό της Παγκόσμιας Breakdance στη Γερμανία.
Ταυτόχρονα, το δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε προσιτές τιμές για τα δημόσια γυμναστήρια και πισίνες. Ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως οι άνεργοι, φτωχοί, οι μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με πολλά παιδιά, πολίτες άνω των 65 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν γυμναστήρια και πισίνες δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...