Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Thessaloniki: Many stories, one heart

Σε μια πόλη που είναι περήφανη για την Ιστορία της, αλλά και για τις ατελείωτες ιστορίες που μπορεί η ίδια να αφηγηθεί, δεν μπορεί να μην υπάρχει και μια καρδιά, μια καρδιά που χτυπά δυνατά, που δε γίνεται να μην μπορείς να την ακούσεις!
«Πολλές ιστορίες, μία καρδιά» ή «many stories, one heart» είναι το νέο brand name, η νέα τουριστική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, στόχος της οποίας είναι η μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, η επισκεψιμότητα και βεβαίως η άνθηση της οικονομίας της πόλης.
«Δημιουργήσαμε αυτήν τη νέα ταυτότητα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να βγει προς τα έξω αυτή η διάθεση που υπάρχει για την πόλη», τόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, και πρόσθεσε: «Σε μια περίοδο κρίσης, αυτή είναι η δική μας απάντηση στην κρίση! Στόχος μας είναι να υπάρξει αύξηση του τουρισμού στην πόλη, να έρθουν οι τουρίστες, να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης, τις γωνιές της, τη γαστρονομία της. Είναι πάρα πολλές ιστορίες, αλλά μία καρδιά, αυτό που λέει και το σλόγκαν της νέας ταυτότητας και ευελπιστούμε ότι την επόμενη διετία βλέποντάς τη θα λες ''α, η Θεσσαλονίκη''».
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που δημιουργεί τουριστική ταυτότητα, η οποία θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος μάρκετινγκ και προώθησης της πόλης στο εξωτερικό φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στο τουριστικό ρεύμα» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στα πλαίσια της παρουσίασης της ταυτότητας στα ΜΜΕ της πόλης, προσθέτοντας ότι το νέο brand αφορά όλο το νομό Θεσσαλονίκης με τους 14 δήμους και όλους του φορείς, και το οποίο θα τους το παρουσιάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Καρδιά φτιαγμένη από... μωσαϊκό
Μια καρδιά από πολύχρωμες ψηφίδες που «αφηγείται» ιστορίες, πολλές ιστορίες, από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Μια ζεστή καρδιά που σ' αγκαλιάζει, μια ζεστή καρδιά που αγαπάει και αγαπιέται!
Συνδεδεμένα τα στοιχεία της πόλης, τα ιστορικά της και τα πολιτιστικά, τα αξιοθέατα, η γαστρονομία και τα εστιατόριά της, οι κάτοικοί της, οι Θεσσαλονικείς, η φιλοξενία που τους διακρίνει, η αγορά της πόλης, η μοναδική της τοποθεσία και άλλα πολλά.
Αυτή είναι η νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, οι «πολλές ιστορίες, μία καρδιά», κάτι που πρέπει όλοι να αγαπήσουμε, να αγκαλιάσουμε, να υποστηρίξουμε, να μεταδώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...