Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

POP UP LIBRARY II

Η oμάδα των WHYNOT μετά από ένα χρόνο με πολλές δράσεις, ευτυχισμένες στιγμές και πολλή δουλειά, επιστρέφει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, με τον τρόπο που ξεκίνησε: με την pop-up βιβλιοθήκη της. Και πάλι σε έναν από τους αγαπημένους της δημόσιους χώρους!

Η ομάδα οργανώνει για δεύτερη χρονιά την Βιβλιοθήκη στο Πάρκο! Μαζέψτε όσα βιβλία (ή περιοδικά) δεν θέλετε, βάλτε τα σε μία τσάντα, πάρτε την παρέα σας ή τα παιδιά σας και ελάτε να τα ανταλλάξετε, ακριβώς όπως πέρυσι! Δηλαδή αφήνοντας τα δικά σας βιβλία και παίρνοντας άλλα, χωρίς να χρειαστεί να δώσετε καθόλου χρήματα.

Kαι όχι μόνο διάβασμα, ανταλλαγή βιβλίων και περιοδικών! Πάρτε τα ψαλίδια και τις κόλλες σας και φτιάξτε καρτ ποστάλ όπως παλιά, στείλτε τες στους αγαπημένους σας. Φτιάξτε φανζιν και μίνι βιβλιαράκια, κόψτε και κολλήστε εικόνες και λέξεις με τη βοήθεια καλλιτεχνών, και η ομάδα Παιχνιδομπερδέματα θα κρατήσει παρέα στα μικρά σας στήνοντας ένα μεγάλο εργαστήρι για τα παιδιά και το βιβλίο! Επίσης στο χώρο της δράσης θα υπάρχει και έκθεση γραφιστών της πόλης που θα δείξουν δείγμα της δουλειάς τους με έναν πολύ ιδιαίτερο και εναλλακτικό τρόπο.

Κλασσική μουσική θα συνοδεύσει τις δράσεις όσο θα ανταλλάζετε, θα κόβετε, θα κολλάτε, θα στέλνετε, θα μιλάτε, θα διαβάζετε, θα γνωρίζετε κόσμο, θα χαλαρώνετε, θα ρεμβάζετε... Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Φέρτε τα παλιά σας βιβλία και ανταλλάξτε τα μετά μουσικής, από τις 12 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

POP-UP LIBRARY ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (από τις 12:00 μέχρι τις 21.00) ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΗΧΟΥ (Νέα παραλία, μετά το Ναυτικό Όμιλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...