Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Σκέφτεσαι να πας Erasmus? Διάβασε τι πρέπει να κάνεις!

Ενδιαφέρεσαι να πας Erasmus?Εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις, μιας και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τις κενές θέσεις LLP/Erasmus για σπουδές 2011-2012.

Οι υποψήφιοι φοιτητές, αφού συμπληρώσουν την on-line αίτησή τους από την ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, την καταθέτουν  στο Τμήμα μας κατά τις ώρες 11:00’ π.μ. - 13.00’ μ.μ. μέχρι 08 Νοεμβρίου 2011 το αργότερο, λόγω προθεσμιών των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες έγκαιρα, μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:


α) Επίσημη αναλυτική βαθμολογία από τη Γραμματεία του Τμήματος (για προπτυχιακούς φοιτητές) ή


Βεβαίωση Σπουδών από τη Γραμματεία του Τμήματος (για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες)


β) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται και οι λόγοι εκδήλωσης ενδιαφέροντος ( υπόδειγμα
http://www.cso.auth.gr/Greek/CVitaeDeigma.gr.htm )

γ) Αντίγραφο πιστοποιητικού γλωσσικής ικανότητας ή βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων της ξένης γλώσσας στη οποία προσφέρονται τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Υποδοχής, επαρκούς επιπέδου (αντίγραφο πτυχίου χωρίς επικύρωση)


Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους φοιτητές πρώτα να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα των Ιδρυμάτων Υποδοχής για το ενδεχόμενο λήξης των προθεσμιών των αιτήσεων των πανεπιστημίων του εξωτερικού και στην συνέχεια να επιλέξουν το πανεπιστήμιο που τους ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...