Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Άργησε το τρένο σου? Βγες κερδισμένος!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μαζί με τις χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τώρα πρωτοπορεί προσφέροντας έκπτωση στο επόμενο εισιτήριο σε περιπτώσεις καθυστέρησης του τρένου. Συγκεκριμένα αναφέρει:


Στις περιπτώσεις καθυστερήσεων άνω των 30 λεπτών των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (πλην της Προαστιακής γραμμής της Αθήνας) και μέσα σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ταξιδίου μπορείτε να ανταλλάξετε το εισιτήριό σας με νέο εισιτήριο για το οποίο ισχύουν τα εξής:
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 31 – 60 λεπτά, προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 25% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 61 – 90 λεπτά, προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 50% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 91 – 120 λεπτά, προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 75% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού άνω των 120 λεπτών, προβλέπεται χορήγηση νέου εισιτηρίου ίσης αξίας με το αρχικό.

* Κρατήστε το εισιτήριο της διαδρομής που καθυστέρησε ως αποδεικτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...