Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μαργαρίτα, μαργαρίτα

Σε ένα χώρο μη συμβατικό, σε ένα καφέ κάπου στην Καμάρα (στο μπαρ «Σφηνάκι»), επέλεξαν αυτή τη φορά, οι «akazoo» να ανεβάσουν μια ιδιόμορφη παράσταση – μονόλογο, βασισμένη στη ζωή της συγγραφέως, Μαργαρίτας Καραπάνου.

Οι «akazoo», τολμούν να βουτήξουν στα βάθη της ψυχής της, να επαναπροσδιορίσουν χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς, ισσοροπώντας στο όριο που χωρίζει τη ζωή από την τέχνη, και να αναμετρηθούν με το κοινό , μέσα από δύο Μαργαρίτες και έναν μονόλογο.

Λίγα λόγια για το έργο..

Ένας άνθρωπος μόνος ή όχι, ένας άνθρωπος σε κρίση, ζει και μιλά για κείνον μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, της αγαπημένης του συγγραφέως.
Μέσα από καθημερινές δοκιμές του ίδιου κειμένου, Αυτός γίνεται Αυτή και μέσα από το λόγο,  ξορκίζει το φόβο, τη μοναξιά και τον τρόμο που κατοικεί μέσα του.

Μια ιστορία αληθινή ή ψεύτικη, τηλεοπτική ή πραγματική, σοβαρή ή αστεία, άσπρη ή μαύρη, μια κατάδυση μα παράλληλα και ανάδυση στο σύμπαν της Μαργαρίτας Καραπάνου, της μητέρας της, Μαργαρίτας Λυμπεράκη, της σχέσης μάνας κόρης, της παιδικής ηλικίας, της μανιοκατάθλιψης, της τέχνης, του Σαρτρ, του Πικάσσο, του Καμύ.

Ένας μικρός φόρος τιμής στη σπουδαία γυναίκα και συγγραφέα, η οποία μέσα από μια τηλεοπτική συνέντευξη, τόλμησε να εκτεθεί και να μιλήσει δημόσια για όλα όσα εμείς θα αποκαλύπταμε μόνο στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή μας.

Γιατί ένα παιδί καταλαβαίνει τα πάντα…..και η Μαργαρίτα….τα είπε όλα…

Info:
Χώρος Παραστάσεων: café-bar Σφηνάκι,Δ.Γούναρη και Βάσου 3 (πάνω από την καμάρα αριστερά το πρώτο στενό)

Ημερομηνίες:
από 17 Νοεμβρίου 2011 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, στις 21:00 με τιμή εισητηρίου 10 ευρώ. Κυριακή και Δευτέρα: Λαική παράσταση, στις 20:00 με τιμή εισητηρίου 5 ευρώ. Είσοδος μόνο με κρατήσεις στο τηλέφωνο 6978604532

facebook:Akazoo Theteam
aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...