Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

« Thess δε Thess»

Το πάρτυ των εθελοντικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης! Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Block 33 με προβολές και δρώμενα γύρω από τις δράσεις των οργανώσεων του Thess ΔΙΚΤΥΟ, με μουσική, χορό και διασκέδαση ενημερωνόμαστε και γινόμαστε μια παρέα σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό και τη κοινωνία των πολιτών.
Το Thess Δίκτυο είναι ένα άτυπο δίκτυο εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης που σκοπό έχει τη γνωριμία, τη συνεργασία και την διοργάνωση κοινών δράσεων με επίκεντρο τη προώθηση του εθελοντισμού. Είναι ...ταυτόχρονα και η πρώτη προσπάθεια δικτύωσης, αλληλοενημέρωσης και κοινής παρουσίας των οργανώσεων της πόλης.

Το δίκτυο κλείνει φέτος τον ένα χρόνο παρουσίας και το γιορτάζει, προσκαλώντας τους κατοίκους της πόλης σε μια γιορτή γνωριμίας και ψυχαγωγίας.

Γιατί όταν thess… μπορείς!

Το πάρτι αρχίζει στις 20.30! Είσοδος ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://thessdiktio.wordpress.com/ ή στο http://www.facebook.com/Thessdiktio και στο τηλέφωνο 6977352239. (Γιώργος Γεωργιάδης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής)

Στο Thess-Δίκτυο συμμετέχουν οι παρακάτω οργανώσεις:
AIESEC Α.Π.Θ. , AIESEC ΠΑ.ΜΑΚ, ALLE PASE AMENTE, Alter Ego. , Navarino Network, PRAKSIS, Street Panthers, UNESCO YOUTH CLUB OF THESSALONIKI, Youthnet Hellas, Άλλη Όψη, Αναπηρία σήμερα, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Άρσις, Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών Κέντρου ΕΡΓΑΝΗ, Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης, Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Επανομής, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, παράρτημα Θεσσαλονίκης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, Νέα Ακρόπολη, Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης, Οικοκοινωνία, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Παιδί στην Πόλη, Παιδιά εν δράσει, Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο., Σύμπραξη για το Κοινωνικό φύλο, Σχεδία στην πόλη, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Φίλοι πράσινου Θεσ/νίκης, Φίλοι του δάσους, Χ.Α.Ν.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...