Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Sex ... deer ? 2!! έρωτες ... ψέματα ... κέρατα!!

Τα ελάφια του Αι Βασίλη ξαναχτυπάνε το κατεστημένο.

Η Poliprizo – Get Even Arts και η ομάδα standup comedy S.U.T. παρουσιάζουν:

Sex …deer?
... … έρωτες … ψέματα … κέρατα …

Αν σας αρρωσταίνει το γεγονός ότι από τον Νοέμβριο γεμίζουν τα καταστήματα με Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, η χαρά των Χριστουγέννων σας αφήνει παγερά αδιάφορους και δεν ανοίγετε ούτε μια φορά την πόρτα σας στα παιδάκια που λένε τα κάλαντα, τότε, κάντε ένα δώρο στον γκρινιάρη καλικάντζαρο που κρύβεται μέσα σας κι ελάτε να δείτε το «Sex .. deer? … έρωτες …ψέματα .. κέρατα».

Σας προειδοποιούμε όμως, ίσως ο Άγιος Βασίλης να μην είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Μια μαύρη και σκοτεινή Χριστουγεννιάτικη κωμωδία.
Σκάνδαλο ξεσπάει στο Βόρειο Πόλο, όταν ένα από τα οκτώ ελάφια του Αι Βασίλη τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.
Καθώς όλα τα παγκόσμια media καταφθάνουν να καλύψουν το γεγονός, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που οδηγεί το έλκηθρο, καλούνται να μοιραστούν τις απόψεις τους για το θέμα. Κατηγορίες, φήμες, καυγάδες κι επιθέσεις πετάνε με ταχύτητα γύρω από το παιχνιδάδικο του Αι Βασίλη. Ποιο το παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική δόξα του Rudolph? Έχει η κυρία Αγιοβασίλη σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού? Γιατί τα ελάφια δεν χορεύουν μπαλέτο? Είναι δυνατόν ο Άγιος Βασίλης να είναι ένοχος σεξουαλικής κακοποίησης? Θα ακυρωθούν τα Χριστούγεννα?

Μια φρικιαστική ιστορία διαφθοράς και διαστροφής αποκαλύπτεται, που εμπλέκει τους πάντες, από το μικρότερο ξωτικό μέχρι τον ίδιο τον μιαρό Άγιο.

Με την εξομολόγηση κάθε ελαφιού, η αλήθεια πίσω από τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη, … αλλά κι όλο πιο σκοτεινή. Μπορεί να σωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων?

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βαλσαμίδης
Σκηνικά – Κοστούμια : Κωνσταντία Δίγκα
Φωτισμοί: S.U.T.
Μουσική Επιμέλεια : S.U.T.
Σχεδιασμός Εντύπων: Full Battery
Παίζουν: Κώστας Αβραμίδης, Τώνια Ανδριανάκη, Δημήτρης Βαλσαμίδης, Θανάσης Δαμιανίδης, Ήρα Κατσούδα, Ανδρέας Πασπάτης, Νίνα Φωτιάδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
ΠΑΡΑΓΩΓή: S.U.T. & Poliprizo – Get Even Arts

ΠΟΥ: Sp!timoy Groundfloor | Φράγκων 3 | Θεσσαλονίκη
ΠΟΤΕ: Πρεμιέρα Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:30 μ.μ.
Παραστάσεις Πέμπτη με Κυριακή στις 21:30 μ.μ.μ
ΜΕΧΡΙ: Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012
ΠΟΣΟ: € 10 Γενική Είσοδος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 6980139113

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...